CREËREN 

ZO BEN IK GRAAG AAN HET WERK

AFSCHEID EN UITVAART

WOORDEN EN BEELDEN VAN HET AFSCHEID: VOOR ALTIJD BIJ JE.

Foto’s van afscheid en uitvaart zijn niet extra verdrietig of eng. Juist niet. Ze zijn de stille, kleurrijke getuigen van het laatste moment van iemands leven. Met een fotoboek vol kleine en grote momenten van aandacht doe je je geliefde en zijn/haar leven eer aan. En zo kun je altijd terugkijken, herbeleven en troost voelen.

LEVENSVERHAAL

IEDER LEVEN IS UNIEK.

Het is telkens weer een belevenis om samen met iemand een boek te maken vol herinneringen en verhalen. Ik kom bij de mensen thuis en ga aan de slag zoals het zich aandient. Samen kijken we naar oude foto’s en zo komen de verhalen vanzelf. En natuurlijk stel ik de juiste vragen en help ik tussen de gesprekken door om alle onderwerpen uit het leven aan bod te laten komen.

ROUWINTERVIEW

PRATEN EN GEDENKEN: DOODGEWOON

Ongedwongen, puur en liefdevol. Dat is zoals het is als je met nabestaanden rond bed of baar praat en herinneringen ophaalt. Ik ben erbij om het gesprek op te nemen, in goede banen te leiden en foto’s te maken van de laatste momenten. Zo blijft er een uniek document van verhalen en foto’s over van de allerlaatste momenten samen.

TARIEVEN

Afscheid & uitvaart

vanaf €850

– Fotograferen afscheid thuis of elders
– Fotograferen uitvaart
– Bewerken foto’s
– Uniek boek met foto’s en teksten

Levensverhaal

vanaf €950

– Gesprekken, fotografie, scannen foto’s
– Verzamelen verhalen, dagboekfragmenten
– Conceptverhaal en correctierondes
– Uniek boek met foto’s en teksten

Rouwinterview

vanaf €395

– Gesprek en fotografie rond de overledene
– Verhaal en foto’s snel in huis, zodat het gebruikt kan worden bij de uitvaart
– Verhaal en foto’s in boekvorm

Een boek maak ik altijd uniek op maat. Met de foto’s en de kleuren die passen bij de mensen voor wie ik aan de slag ga. Ik beperk me niet in aantal foto’s en teksten. Zo krijg je altijd het hele verhaal in handen. Het boek is eenvoudig en voor een vriendelijke prijs bij te bestellen.
Het rouwinterview kan gecombineerd worden met fotografie bij de uitvaart.

IMPRESSIE

BEELDEN UIT MIJN PORTFOLIO