FOTOGRAFEREN

BEELD BIJ AFSCHEID

Foto’s van afscheid en uitvaart zijn niet extra verdrietig of eng. Juist niet. Ze zijn de stille, kleurrijke getuigen van het laatste moment van iemands leven. Met een fotoboek vol kleine en grote momenten van aandacht doe je je geliefde en zijn/haar leven eer aan. En zo kun je altijd terugkijken, herbeleven en troost voelen.

SCHRIJVEN

HET BOEK VAN JE LEVEN

Het is telkens weer een belevenis om samen met iemand een boek te maken vol herinneringen en verhalen. Ik kom bij de mensen thuis en ga aan de slag zoals het zich aandient. Samen kijken we naar oude foto’s en zo komen de verhalen vanzelf. En natuurlijk stel ik de juiste vragen en help ik tussen de gesprekken door om alle onderwerpen uit het leven aan bod te laten komen.

BIJ AFSCHEID EN UITVAART

Een levensverhaal of In Memoriam schrijven is niet voor iedereen gemakkelijk. Al gauw wordt het een opsomming van feiten en gebeurtenissen. Ik schrijf naar aanleiding van een ontspannen gesprek met nabestaanden een klinkend en uniek verhaal. Een verhaal waarin persoonlijke elementen en anekdotes een prachtig beeld geven van een dierbare moeder, een grappige opa of een veel te vroeg overleden vriend.

SPREKEN

BIJ AFSCHEID

Als spreker (ook wel woorddienstbegeleider of ritueelbegeleider genoemd) bereid ik samen met de nabestaanden het afscheid voor. We bepalen welke elementen daarin thuis horen. Wie spreekt er, welke muziek mag er klinken, laten we foto’s zien? Ik kan een levensverhaal schrijven en voorlezen en help met het ontwerpen van het gedachtenisprentje.

TARIEVEN

Fotografie

€ 850

– Fotografie en nabewerking
– Boek met foto’s en teksten in overleg met nabestaanden
– meer of minder?
Tarief op aanvraag

Schrijven boek

Prijs op aanvraag, want flexibel

Schrijven levensverhaal

bij afscheid
€ 250

– interview aan huis
– Schrijven tekst

Spreken bij uitvaart

€ 550

– gesprek aan huis
– opzet van de dienst
– schrijven levensverhaal
– Voorgaan bij ceremonie
– boekje met tekst en persoonlijke foto’s als herinnering aan het afscheid

Mijn werk is altijd uniek en passend bij de mensen voor wie ik aan de slag ga. Bij een boek beperk ik me niet tot een aantal foto’s en teksten. Zo krijg je altijd het hele verhaal in handen. Een boek is eenvoudig en voor een vriendelijke prijs bij te bestellen.

DANKBAAR

VOOR DEZE FIJNE WOORDEN

Je weet pas wat het betekent als je het boek in handen hebt.
Zo mooi! Dit had ik niet verwacht!

Loes

IMPRESSIE

BEELDEN UIT MIJN PORTFOLIO